dimecres, 4 de setembre del 2013

Edmodo

Aquest curs us vull presentar una eina nova, es diu Edmodo. Potser algú ja la coneix, però si no és així, no us preocupeu, és una eina per fer-vos més fàcil la comunicació amb el tutor.
Entre el tutor i el pare o mare existeixes moltes vies de comunicació: el telèfon, el correu electrònic i a més a més l' institut Narcís Oller poseeix un sistema únic i molt funcional, el Quiró. Tammateix, ni tan sols així tenim una comunicació fluida. Edmodo és una aplicació que podeu baixar al mòbil i, donant-vos d'alta al grup que he creat per 1D, estareu en comunicació entre vosaltres i amb mi en qualsevol moment. És una eina semblant al facebook, amb la diferència de que no heu de donar cap dada personal, només el vostre nom, i les vostres comunicacions queden en un grup tancat.
Resoldre dubtes, rebre noticifcaions de les reunions, de les excursions, de les dates importants com la recollida de notes o les preavaluacions, són algunes de les utilitats d'edmodo. Us podré enviar arxius, còpies dels papers de tutoria que els nens perden, informes de les notes, comentaris sobre el seu progrés etc. Espero que us faci servei i que li trobeu el gust.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada