dijous, 26 de setembre del 2013

Pares, ja us vaig comentar la setmana passada que els alumnes escollirien en aquesta sessió el seu delegat de classe i el seu delegat ambiental. He de dir que hi ha hagut molts candidats i que tots han defensat la seva candidatura amb gràcia i "salero".
Els candidats a delegat han estat:
L'Anna Ferré
L'Ainoa Cervelló
El Miquel Pàmies
La Xènia Jubany
L'Aitor López

La més votada ha estat l'Ainoa Cervelló i ha quedat escollida com a delegada de 1er D. L'Anna Ferré, que la seguia molt de prop en número de vots, ha quedat escollida com sots-delegada. Felicitats i enhorabona a totes dues.


Després ens hem disposat a escollir el delegat ambiental, en aquest cas també hem tingut bastants candidats:
La Fadoua Riani
Xavier Marco
Magí Ferré
Marc Zazo
Ayoub Zekkairi

Han quedat empatats el Magí i l'Ayoub. La Fadoua, que havia votat en blanc s'ha decidit al final pel Magí, de manera que ell ha estat escollit delegat ambiental, mentre l'Ayoub passava a ser sots-delegat.


Tots, tant els delegats de classe com les delegats ambientals, s'han compromès a treballar pel bé comú, assistir a les reunions i mantenir informats als seus companys. La Marta Weber ha estat la secretària de les primeres eleccions i el Miquel Pàmies el secretari de la segona.
Heu d'estar orgullosos dels vostres fills que s'han comportat com a adults i han ofert en aquest acte el millor de sí mateixos.
I, mentre estàvem escollint, ens ha visitat l'agent de salut, que ha informat als vostres fills sobre la seva feina i la seva disponibilitat. És una persona de confiança que ajuda als vostres fills en els dubtes que els poden sorgir amb el seu propi cos, dubtes que de vegades els hi fa vergonya comentar amb ningú més.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada